Termeni și condiții

Conditii generale pentru utilizarea site-ului
Exotic Concept S.R.L., in calitate de detinator al domeniului exoticconcept.ro a deschis si realizat acest site pentru a-si informa personal toti clientii sau potentialii clienti. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de acceptarea conditiilor de utilizare detaliate mai jos, precum si de respectarea ansamblului de legi generale aplicabile ce guverneaza Internetul.
Drepturi de proprietate intelectuala
Exotic Concept S.R.L. este detinatorul site-ului www. exoticconcept.ro.ro. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate în acest site sunt proprietatea detinatorului sau a unor terti care au autorizat Exotic Concept S.R.L. sa le utilizeze.
Reproducerile, pe hârtie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor sunt autorizate in conformitateᅠ cu dispozitiile legislative privitoare la proprietatea intelectuala.
Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari care îl compun, fara a se fi obtinut în prealabil autorizatia de la Exotic Concept S.R.L., este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei în vigoare.
Actualizare
Ansamblul de pagini ce constituie site-ul www.exoticconcept.ro este o prezentare generala a produselor pe care Exotic Concept S.R.L. le ofera. Exotic Concept S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza informatiile privitoare la tipurile de servicii pe care le ofera www.exoticconcept.ro. De asemenea, Exotic Concept S.R.L.. isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza accesul la site sau conditiile de utilizare ale acestui site. In consecinta, utilizatorii vor trebui sa verifice periodic si sa se raporteze la aceasta rubrica din site.
Responsabilitate
Utilizatorii folosesc site-ul www.exoticconcept.ro pe propria raspundere. Exotic Concept S.R.L.ᅠ nu va putea fi facuta responsabila pentru eventuale daune directe sau indirecte ce pot rezulta din accesul sau utilizarea acestui site sau a celor legate de acesta.
Aplicabilitate
Prezentele conditii se supun dreptului intern romanesc. In caz de litigiu, numai instantele romanesti din Bucuresti vor fi considerate competente.